تبلیغات
اعتراف اماراتی‌ها به برتری پرسپولیس در مقابل الجزیره - آشپزی جان

امروز:

آشپزی جان

طرز تهیه مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها

 

شیرینیمربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگی آن در دسته شیرینی های پرطرفدار هم قرار می گیرد.

 

موادلازم برای مارمالاد هویج :

 هویج ۵۰۰ گرم
شکر  ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین۱ قاشق چایخوری 
گلاب ۱/۴ لیوان 
پودر هل۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق مرباخوری
آبلیمو۲ قاشق چایخوری

 

طرزتهیه مارمالاد هویج :

هویج ها را شسته پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.

سپسبا میکسر هویج ها را پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزیدشکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.

 

پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.


 

سایر نکات:

به جای ژلاتین می توانید از تخم به استفاده کنید من برای همه ی مرباهایی که درست می کنم از تخم به استفاده می کنم.

 

به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه می کنم و در آخر پخت هسته ها را از مربا برمی دارم.


نوشته شده در : چهارشنبه 9 خرداد 1397  توسط : حمدالله چراغی.    نظرات() .

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر